41. Belgrade Fashion Week

Gde ste narode?!?! 😀 Evo i mene posle dužeg vremena (tačnije od prošlog fashion week-a).

U utorak 28. marta počeo je 41. Belgrade Fashion WeekFashion Week je počeo Finalom konkursa Fashion Scout SEE – Southeast Europe Fashion Showcase. Na ovom konkursu takmičili su se 12 dizajnera iz našeg regiona. A dobitnica glavne nagrade je Nevena Ivanović (NEO Design) iz Srbije. Pored ove važne nagrade, besplatnim učešćem na Nedeljama mode u region nagrađena su još tri dizajnera. U Beogradu će gostovati Petja Zorec, u Ljubljani brend KLISAB, dok će se naša dizajnerka Ana Trošić Trajković predstaviti u Skoplju. Čestitam pobednici, a i čestitke ostalim učesnicima sjajni su bili.

Fotografije je radio Miloš Banjalić

0

Posle ove sjajne revije usledila je još jedna fenomenalna revija, a to je revija modne kuće MONA. Ovaj put je MONA nadmašila moja očekivanja. Ovo je domaći brend sa tradicijom i nije ni čudo da su njihove revije jako posećene što od nas blogera, tako i mnogih javnih ličnosti.

Mona je ove sezone svoju fascinaciju renesansnim periodom, a posebno Firencom, iskazala kroz seriju perfektno razrađenih odevnih komada. Iz arhitekture se crpe elementi geometrije, dok se nežne pastelne boje – bež, puder roze, zelena i suptilni floralni motivi ponavljaju u raznim varijacijama.
Takođe, kao kontrast, prisutne su boje neba i sunca- svetlo plava i jarko zuta. Kombinacije plave i bele boje, sa dezenima porcelanskih vazapodsećaju na more, mediteran, i inspirišu na letnja putovanja. U kolekciji Mona & Mona Man, korišćene su prirodne tkanine – koža, viskoza, svila, pamuk, lan, čipka. 

  

 

Voli vas i ljubi

                      Milena <3

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *