27. Međunarodni kongres i sajam kozmetike nege kose estetike i zdravlja – Dodir Pariza

sajam-kozmetike

 

Vikend iza nas obeležio je Sajam kozmetike – Dodir Pariza, a to je ozbiljan i vrlo važan vikend, ako pitate nas koji volimo šminku, kozmetiku i ostale slatke stvari od kojih smo lepši. 😀

Na ovom sajmu kozmetike bilo je dosta izlagača, al mi se čini možda manje nego prošli put. Al svakako je bilo jako lepo i moglo je svašta da se vidi i nađe sve što vam je potrebno.

IMG_7287

UNITECH štand ja obožavam. 😀 To je štand sa sjajnim proizvodima po fenomenalnim cenama. Naravno, tu svi dođemo da kupimo Serical masku za kosu od 1l koja nam taman traje od sajma do sajma, po ceni od nekih 300 dinara. I ovde možemo naći BED HEAD proizvode koji su odlični, al ovde ih kupujete po sajamskim cenama.

IMG_7290

Moj omiljeni domaći brend KOOZMETIK  se na ovom sajmu pojavio sa novim i starim proizvodima, što me jako raduje, jer imaju kvalitetnu i prirodnu kozmetiku.

Pojavili su se sa novim kapima za izbeljivanje zuba. Ja sam probala njihove kapi za dezinfekciju koje su fenomenalne i jako ih volim i kupovaću ih stalno, tako da verujem da su i ove odlične.

IMG_7292

Videla sam da su izbacili i dezodoranse u stiku. Rekla sam vam već da dezodorans njihov u onoj teglici jako volim i da ima najlepši miris dezodoransa koji sam ja probala, tako da ova unapređena verzija može samo da bude bolja.

IMG_7295

I prvi put sam sad probala njihovu kremu za ruke sa lavandom koja sjajno miriše lepo i brzo se upija, tako da vam i ovo preporučujem.

IMG_7293

 

Probala sam i Srebrnu kremu prvi put. To je medicinska krema bez boje i mirisa, koja je prilično masna, al ima širok spektar primene. Koristi se protiv bora, bubuljica, ekcema, herpesa, kod opekotina, plikova itd. U njoj su joni srebra čistoće 99,999 u obliku rastvora u redestilovanoj vodi. Svakako je praktična i korisna stvar, može se kupiti u svim apotekama i cena joj je oko 1400 dinara. A super mi je i ovo pakovanje, podseća me na jogurt u trouglu, ovi malo stariji znaju šta je to. 😀

IMG_7306

Alexandar cosmetics je standardno odličan, veliki izbor i šminke i kozmetike, kao i opreme za salone. Imala sam slike, al nisam mogla da ih ubacim. Imali su goste iz Londona koji su pretstavljali brend diva i pokazivali kako rade razni aparati za kosu.

IMG_7318IMG_7316

 

Moram da se zahvalim Žarku Lukaču vlasniku firme Rent a Sun, na ljubaznosti i pozi koju je napravio samo za moj blog i moje čitaoce. 😀

IMG_7304

Inače ovu firmu i vlasnika neću puno da hvalim i predstavljam (a mogla bih, onoliko) jer je to firma jako poznata i to će vam potvrditi svako ko ima salon i ko je sarađivao sa njima.

Lepo je i zabavno bilo, nadam se da ste i vi bili. Ako jeste pišite mi kako ste se proveli i šta ste lepo kupili. Predložite mi neki brend koji mi je možda promakao. 😀

IMG_7325IMG_7329 IMG_7337 IMG_7309 IMG_7340 IMG_7339IMG_7300IMG_7322IMG_7341

Voli vas i ljubi

 Milena <3     

 

 

2 thoughts on “27. Međunarodni kongres i sajam kozmetike nege kose estetike i zdravlja – Dodir Pariza

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *